Du skulle prøve rundrejser til Asien, Argentina, Marokko eller Iran med kulturrejser fra Horisont Rejser

Rundrejser er virkelig en god oplevelse i stedet for at bo på det samme hotel og misse, resten af det land du besøger. Min mand & jeg har flere gange været afsted på kulturrejser i Europæiske byer, Boston og New York, mens vi ik’ har tænkt på rundrejser. Men nej det er pragtfuldt. Rundrejser med Horisont Rejser spenderer jo nogle uger fra årets ferie, men til gengæld indtjener du temmelig mange gode eventyr retur. Jeg går senere efter kulturrejse - http://horisontrejser.dk/ – eller finde tid til rundrejser hos fx Horisont Rejser i stedet for en kort chartertur i den samme by.

Overvejer du rundrejser der også opleves som kulturrejser som har utallige begivenheder uden for hotellet? Hvis det er tilfældet skal I få fortællinger Horisont Rejsers rundrejser. Det er faktisk fire mdr siden at Viktor og rejseglade mig begyndte at overveje rundrejser eller kulturrejse, men i denne måned er jeg og ham lige akkurat kommet retur fra en spændende kulturrejse omkring i Cambodia. Vi har fået sååå mange oplevelser.

Kan du lide rundrejser eller kulturrejser? Hos Horisont Rejser et rejseselskab jeg og manden tog afsted med får du begge dele. Hos Horisont Rejser kan I bl.a. vælge kulturrejser til Marokko, rundrejser i Asien, kulturrejser til nye steder som Iran eller Usbekistan og rundrejser i Argentina. Hold da op jeg får mega lyst til at tulle af sted på rundrejser/kulturrejser så snart der er sparet op.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.