Du skal spørge hos en i branchen, når du mangler den mest grundige maling til dit træværk

Det forekommer til tider, at folk finder mig i butikken & fortæller, at deres plankeværk er forfaldent eller har trukket en stor mængde fugt ind. Oftest har kunderne ej været klar over, at deres træværk ej var optimalt beskyttet med maling, så de befinder sig med at gå i panik. Her giver jeg altid dette råd – forglem ikke at male brædderne med grundig træmaling, derved holder træet for altid. At male plankerne helt fra starten, førend det egentlig udsættes for natur samt regn, bliver uden tvivl det bedste. At træet bliver beskyttet over det hele samt ej kun dem, som sidder ud mod naturen, kan du således være sikker på, idet træværket tages hånd om inden det egentlig sømmes sammen.

Træværks farligste fjender er faktisk regn plus planter. Regnen suges uden problemer op i træet og får det til at udvide sig, samt svamp vil forårsage forrådnelse, dersom de ej behandles. Utallige slags maling til disse problemer, findes her til alt held, plus det skal ikke at være en ting, der fuldstændig fjerner indholdet af din bankkonto. Går man lidt på jagt som værende kunde, kan man hurtigt finde butikker, hvori det brand træbeskyttelse sættes til salg, plus flere af de optimale brands sælges til billige priser. Brugende denne maling, skal man så egentlig kun være sikker på at overfladebehandle plankerne grundigt, gerne en masse omgange, og så er huset beskyttet fra yderligere skader i mindst et årti.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>