Du kan få mere at vide om BE kørekort såvel som nye regler trailerkørekort 2013

BE kørekort, tager du det? Har du brug for at vide mere i forhold til nye regler trailerkørekort {www.trailerjan.dk} plus trailerkørekort København {www.trailerjan.dk/hvad-kan-vi/trailerkorekort}? Eller vil du høre noget mere i relation til et hestetrailer kørekort {www.trailerjan.dk/hvad-kan-vi/hestetrailer-korekort}? Det generelle B kørekort giver dig ret til at køre med vognlæs på maksimum 750 kg samt en vægt af bil og trailer på maks. 3500 kg.

I januarmåned kom der nye regler trailerkørekort, 2013, som blandt andet forårsager, at man kan forbedre sit fundamentale B-kørekort til Bplus kort. Som følge af de nye trailerkørekort regler har du ret til kørsel med en vægt af bil og trailer på op til 4.250 kg.

Kunne du godt tænke dig et trailerkort, der giver dig ret til kørsel med denne vægt af bil og påhængsvogn, så er det et BE kørekort, som du skal anskaffe. En masse personer synes, der er flere fortrin ved BE kørekortet i stedet for et B+ kørekort. Indholdet i undervisningen plus beløbet er ens, hvilket betyder, at du kommer til at få langt mere for de penge, som du skal betale. Den eneste forskel er, at du ved dette kørekort kommer til at køre rundt med en mere tung vægt af vogntog i køretimerne og under din prøve. Muligt er det for dig at køre med meget mere tungt læs, og endvidere så er dit BE trailerkort godkendt alle steder. Du kan få en udmærket trailerkørekort pris, og du kan uden problemer tage dit trailerkørekort København, hvis du bor der. Hvis det er et campingvogn kørekort el. hestetrailer kørekort, som du gerne vil tage, kan du også dette. Spørg, hvis du kunne tænke dig at læse noget mere om f.eks. BE kørekort, hestetrailer kørekort, nye regler trailerkørekort el. trailerkørekort København.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.