Din hjerne er mærkværdig – Ifølge forskerne er tinnitus hundrede procent fiktion

Kender du en, som har tinnitus, er du klar over, at det ej er påskønnet. Tinnitus er faktisk ved at være meget bekendt, og det er ikk’ for sjov.

Naturligvis ka’ man forsøge med høreapparater. Men lyden kan være så høj, at den giver risiko for indelukkethed. For hvordan kan du være smilende og gå på arbejde hver dag, hvis det konstant føles som om et godstog kører igennem dine øregange? Det er muligt, at høreapparater ka lindre larmen til en vis grad. Men jeg er glad for det ik’ er undertegnede, der dagligt lider af tinnitus!

Nogle beskriver tinnitus som konstant migræne. Ifølge de, der har tinnitus, forekommer der simpelthen en skarp lyd i øregangen, også selvom der på ingen måde kommer en tone ud. Det er besværligt at forstå for de, som ik’ selv har været igennem det – én som mig.

De kloge er nu blevet sikre på, at hyletonen skyldes aggressiv indbildning! Den dumme tinnitus kan behandles – skønt at høre! Det viser sig, at hørecentret tilsyneladende kan omprogrammeres, på en sådan måde, at lyden går helt væk. Det er en helt genial behandlingsmetode, da behandlingen hvor underligt det end lyder bedrer den ramte for den men fiktive øresusen et sted inde i hjernens forskellige områder. Den selvudviklede hyletone er en hyletone, der er tildelt al for megen hensyn & som ikk’ føles særlig fiktiv.

Tinnitus kan behandles – endelig! Hørecenteret kan omprogrammeres, så den generende lyd helt forsvinder. Det er en genial behandling, idet den så at sige kurerer patienten for sin imaginære hyletone i hjernen. En selvgenereret hyletone, der har fået alt for meget opmærksomhed, og som ikke længere føles imaginær. Godt det ikke er mig, der har tinnitus! Men skulle jeg en skønne dag bliver bekymret for, om jeg er uheldig at få tinnitus, vil jeg forsøge at tankeoverføre det væk igen. Forsvind tinnitus – væk væk væk…

Mange beskriver, at tinnitus kan give migræne. For den, der er ramt af tinnitus, er der ganske enkelt en lyd inde i øregangen, selvom der slet ikke er nogen lyd omkring vedkommende. Det er svært at forstå for de, der ikke selv har prøvet det – ligesom mig. Men skulle jeg en dag blive bange for, at jeg var blevet ramt af tinnitus, vil jeg tænke på forskningsresultaterne og prøve at tænke det væk. Hvis man kan tænke det frem, bør man også kunne tænke det retur…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.