Det kan synes besværligt at finde rundt i alle de forskellige clearomizer bundbrænder typer: vi hjælper gerne

At jeg aldrig nogensinde vil benytte traditionelle smøger igen, kan jeg ærlig talt sige, da jeg har benyttet elcigaretter i 3 år nu. Brugende e-cigs får jeg alligevel følelsen af at være ryger: plus jeg kan endda gøre det indendøre på jobbet og til fester, uden at jeg generer andre personer. Jeg savner i hvert fald ej at lugte af cigaretrøg hele tiden, eller at se mine fortænder blive mere og mere misfarvede med tiden. Af den årsag at evæske eksisterer med varierende nikotinstyrker, bør jeg simpelt skære ned med tiden, men jeg er stadigvæk afhængig af nikotin.

Jeg har tænkt mig at indsætte en kvalitetsrig Kanger MODS i min ecig, der intensiverer smagen af min evæske & danner præcis den kraft damp, jeg vil have. En clearomizer bundbrænder, der garanterer, at her hele tiden kommer væske omkring glødetråden, har jeg samtidig fundet – på den måde slipper jeg for den horrible, forkullede følelse. Jeg fik endelig besluttet mig for at anvende Kanger MODS efterfølgende at have prøvet en masse forskellige mærker. Det er helt sikkert et spørgsmål om individuel holdning, men det er nemlig præcis det, der gør el-cigaretter så unikke: du kan designe din ecigaret ud af en masse individuelle parter så som clearomizer bundbrænder & Kanger MODS, til du har skabt nøjagtig den oplevelse, som du foretrækker.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.