Det er mega uvirkeligt at deltage i fag i højskole skuespil + højskole fotografi

Når vi når onsdag har glade jeg tre uger på min højskole, – jeg elsker den nye højskole. Undertegnede er ganske enkelt grebet af det her uddannelsesforløb med fokus på højskole skuespil + højskole fotografi. Moi tøvede over, om jeg burde finde mig et fremtidssikkert studium eksempelvis læreruddannelsen, eller om jeg skal springe ud og fuldbyrde dagdrømmene om at ende som fotograf eller skuespiller. Med tanke på det er højskole skuespil + højskole fotografi et stk decideret anledning til at afprøve det, om jeg brænder nok for uddannelsen og har talent.

Ubeslutsomme jeg har fået rekommanderet at tage på højskole skuespil plus højskole fotografi af bedsteveninden, efter at jeg har spankuleret rundt og nørklet med de mange udsigter for fremtiden hen over nogle måneder. Johanne har også været på højskole og legede med højskole fotografi, og idag er cool hende fået et optagelsesbrev til en fotograf-uddannelse. Super cool. Jeg har endvidere lige for nogle dage siden hilst på en person, som har fået optagelse på Syddansk skuespillerskole som følge af en omgang privatundervisning samt højskole skuespil. Den slangs fortællinger gør mig fuld af håb.

Idag har jeg været et par uger på højskoleopholdet med højskole fotografi & højskole skuespil og opholdet virker bare så rart. Det distraherer mig faktisk ift dét med at beslutte mig, fordi jeg elsker både højskole fotografi samt højskole skuespil – samtlige fag er super fantastiske. Jeg er sandsynligvis mest til højskole fotografi, hvor jeg sandelig føler hvordan jeg tager imod og opnår anerkendelse for mine billeder. Tillige er det overdrevent godt at lære højskole skuespil hvor jeg prøver mig selv af.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.