Det bliver spild af resourcer at løse arbejdsopgaver, som en frankeringsmaskine pris har mulighed for at gennemføre på ingen tid

Jeg er egentlig snart færdig med dette, for dag ud og dag ind sidder jeg på kontoret & falser papirer, lægger dem i kuverter samt beregner frankering i adskillige timer. Før firmaet startede med at fordoble vores forsendelser, har dette faktisk været et rart arbejde, fordi jeg blev altså ansat som sekretær. Jeg får altså ej overskud til andre arbejdsopgaver end at sende post, så jeg har besluttet mig at foreslå, at virksomheden køber nogle maskiner, der er i stand til at klare det hele mere effektivt. For de ordner papirfoldningen professionelt såvel som hurtigt, er jeg godt klar over, at falsemaskiner , http://danastar.dk/produktkategori/falsemaskiner, betragtes som værende en praktisk investering. Skæve foldninger såvel som fingermærker på papirerne, hvilket kort sagt ser temmelig uprofessionelt ud, undgår man derudover brugende falsemaskiner.

Sådan at jeg ikke skal bekymre mig om, om vores post nu har korrekt porto hver gang, findes der en frankeringsservice , http://danastar.dk/mere_info/frankeringsservice, , der kan frankere breve med opdaterede priser, ved jeg oveni. Her bliver en del udgifter at spare for virksomheden, for en frankeringsservice bliver på samme tid meget billigere sammenlignet med at købe portomærker. Sidst men ikke mindst opsparer vi naturligvis meget tid, af den grund at jeg ikke er nødsaget til at rende ud for at skaffe porto mange gange hver uge. Af den årsag at rub & stub vil blive samlet i min frankeringsservice, slipper jeg derudover for at holde orden på alle omkostningerne med hjælp fra frankeringsservice.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.