Der findes ik’ talrige personer, der har lige så meget forståelse for outplacement København, på samme måde som jeg…

Lige om lidt går min allerdybeste drøm i opfyldelse! Jeg søsætter min egen konsulent-virksomhed… Jeg skal have et vikarbureau København » www.temp-team.dk,, hvor jeg har i sinde at tilbyde min hjælp indenfor rekruttering København » www.temp-team.dk/Forside/Arbejdsgivere/Rekruttering.aspx, samt outplacement København » www.temp-team.dk/Forside/Arbejdsgivere/Outplacement.aspx,. Jeg har i hundrede år leget med tanken op at manage mit eget vikarbureau København… Jeg altid ment, at det giver åh så god mening at bistå dé personer, som har været så fantastisk uheldige og blive sparket ud under den seneste krise. Jeg har ligeledes selv oplevet at blive ramt af en fyringsrunde, så jeg ved, hvor trist en fyring kan være… Det tog ihvertifald lang tid for mig, før jeg helt var mit glade jeg igen! Mit vikarbureau København skal tilbyde den bistand, man mangler, når al ting falder fra hinanden… Jeg vil specialisere mig i rekruttering København & outplacement København, da begge disse felter, er problemstillinger jeg har haft ansvar for i mit tidligere job…

Jeg har i et andet arbejde specialiseret mig indenfor rekruttering København og outplacement København… Men sidste sommerferie bestemte jeg mig for at starte mit eget. Jeg var vel egentlig begejstret for at have mit seneste arbejde, men jeg havde så meget brug for og lyst til nye udfordringer. Jeg følte det som om, at jeg gik i tomgang, & at hverdagen var den samme… Helt ærligt kedede jeg mig…! Jeg er fuldstændig sikker på, at jeg ik’ vil kede mig med mit vikarbureau København!

Der er kolossalt mange opgaver at holde styr på, så jeg er faktisk fantastisk rædselsslagen… I løbet af den sidste tid har jeg slet ik’ snakket med, hverken min ægtefælle eller mine venner..! Jeg har været travlt beskæftiget med mit vikarbureau København! Jeg har ligeledes lånt den seneste litteratur, der findes omkring rekruttering København & outplacement København. Der sker nemlig konstant noget nyt på dette arbejdsområde.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.