Der er stadigvæk et kæmpemæssigt marked for små bikse, der forhandler dildoer…

Jeg vil allerede nu varsko skrøbelige sjæle! Jeg føler ik selv, at mit blogindlæg er noget privat, som man ikke kan dele med andre, men visse mennesker vil eventuelt tænke anderledes. Landet lægger således, at jeg vil afprøve livet som selvstændig med en biks med diverse ting, som anvendes i soveværelset. Min butik skal tilbyde køberne dildoer, glidecreme & en bestemt slags penisring. Jeg har på egen hånd blotlagt den branche, jeg vil ind i, & det ligner unægtelig, at der er en lille niche, som jeg kan udnytte. Der er slet ikke tvivl om, at der eksisterer tusindsvis af virksomheder, som driver forretning med dildoer, glidecreme & en særlig type penisring. Men sagen er den, at størstedelen af disse gesjæfter har adresse i de knap så små landsbyer. Bor man uden for de større byer er der derved kun den mulighed tilbage at spendere skejsere hos en af de virkelig dyre net-shops, som forhandler sex-ting som f.eks. dildoer og glidecreme. Bevæger man sig væk fra de virkelig store byer er markedet for dildoer og glidecreme derfor ej overfyldt. Og det er den åbning, jeg har i sinde at udnytte til min fordel. Så beder jeg til, at køberne følger efter.

Mit håb er, at der stadig er mænd, der vælger en rigtig fysisk gesjæft fremfor en forretning på nettet! For der er naturligvis sagt en hel del om, at internethandel boomer i disse år, og at kurven alene er på vej op. Men jeg er 100 procent sikker på, at såfremt jeg er i stand til at indrette nogle servicemindede små bikse, hvor der er formidabelt at være, kan jeg tillokke & bibeholde mine kommende kunder. Jeg forstiller mig, at for eks. par skal komme og besøge min forretning, hvor de sammen kigger på dildoer og glidecreme. Besøget skal på den vis være en fælles kæresteoplevelse. En herlig oplevelse man får together som par. Besøget skal på den måde bidrage til at spice tilværelsen op! Det skal således være en kæresteoplevelse, som en net-shop ik’ er i stand til at tilbyde…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.