Depotrum skal være sikret mod tyve, hvilket kan sikres ved hjælp af et trådnet

Udsat for tyveri og tyveriforsøg, har jeg mulighed for at sige, at jeg utallige gange har været, som værende indehaver af en forretning. En ganske problematisk oplevelse, som vil give sørgmodighed og koste flere værdier, bliver et røveri hver gang. Uden diskussion skal dine varer indgå under forsikringen, men et tyveri er uden tvivl en betydelig belastning samt bør gerne undværes.

Efter forsøg med varierende sikkerhedssystemer samt kameraer, valgte jeg at prøve et solidt trådnet - http://www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/23-tradnet – . Der bliver alligevel lys til varerne, således at kunderne kan vinduesshoppe, men denne form for trådnet dækker butiksfacaden. Et eneste indbrud har jeg rent faktisk ikke haft, siden jeg købte dette trådnet. Det bliver da uvæsentligt, hvorvidt det er fordi indbrudstyvene faktisk ej kan klippe igennem stålet, eller om det bare synes for besværligt, så længe det opfylder sit formål. At få pulterrum [http://www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/19-pulterrum] i trådnet valgte jeg efterfølgende anselig tilfredshed, noget der dertil viste sig at beskytte mod indbrud. Da ejere næsten aldrig monterer sikkerhedssystemer og overvågningskameraer på deres lager, bliver depotrum - http://www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/12-depotrum – for det meste mindre beskyttede sammenlignet med selve forretningen. Fordi ejerne bliver lovet stor beskyttelse plus samtidig enkelt kan finde ud af, hvilke møbler der befinder sig i deres pulterrum uden rent faktisk at være nødsaget til at åbne hængelåsen, er pulterrum produceret af metalgitre faktisk blevet ret succesfulde til boligkomplekser.

Jeg kan ej finde et eneste negativt ord at sige om mit trådnet eller mine depotrum – alt fungerer uden vanskeligheder og jeg føler mig en del mere beskyttet end førhen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.