Dengang min virksomhed kom i problemer med manglende medarbejdertilslutning, prøvede firmaet snildt et konsulenthus

Jeg opdagede nys, at det faktisk er muligt at erhverve ny viden alt taget i betragtning, på trods af, at jeg har haft en afdeling i adskillige år, og pga. dette er blevet temmelig dygtig samt professionel. Jeg har altid været temmelig streng med at hyre de dygtigste medarbejdere derude, samt personligt træffe hver eneste kandidat førend der blev taget et valg. Det er betydningsfuldt for mig at være på god fod med alle mine ansatte samt kende alle ved navn, uafhængigt af hvor succesrig min virksomhed vokser sig. Alligevel fik jeg for kort tid siden fundet ud af, at der bør være alternative muligheder, der føles bedre i dagens samfund, i hvilken det er svært at have opgaver nok til alle ansatte.

Jeg forsøgte derfor at hyre en IT konsulent fra et konsulenthus » www.prodata.dk/om-os/it-konsulenthus-prodata-consult,, fordi jeg havde faktisk ikke penge nok til at hyre IT konsulenter » www.prodata.dk, på fuldtid. Således er man i stand til at hyre professionelle plus dygtige IT konsulenter, som blot er til stede i afdelingen i de dage, de behøves. Det bliver faktisk muligt at vælge præcis det konsulenthus, som passer til ens behov, så såfremt du nogle gange eksempelvis skal anvende en scrum master, er du ej nødt til at hyre en fuldtid, som du så ikke helt har noget arbejde til efterfølgende. Du undgår utallige ansættelsesmøder og sparer meget tid – i stedet modtager du den eksperthjælp, du savner, præcis på det tidspunkt du mangler den.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.