Den smarte påhængsmotor, som er let at anvende er virkelig efterstræbt.

Vores bedste mand er sin egen chef, & jeg tænker på, om jeg skal gå samme vej. Han har sin egen virksomhed, og sælger materiel til både, som f.eks motorer. For øjeblikket er afhændelsen af en ny påhængsmotor - www.vestfynsmarinecenter.dk/index.php/motorer, i enorm stigning. Vi alle har set ham løbe rundt, så jeg ved, hvor meget det betinger at blive selvstændig. Når et dagligdagsliv er kendetegnet ved den frit stillede livsform, er der ik et klart gærde imellem arbejde og den frie tid, af den grund, at skellene imellem dem bortraderes. Dét betyder, at man under ingen omstændigheder har tid væk fra arbejdet, fordi man hele tiden tager sit job med sig, også når man går hjem. Og det er en problematik, som gør mig tvivlende, & betyder, at jeg genovervejer mine handlingsplaner for fremtiden. For vores liv er for kort til at føle sig så forjaget, sådan at det kære liv lutter går i tomgang!

Endnu en anden ting, der resulterer i, at jeg nok engang spekulerer på, om jeg vil være min egen foresat, er, at jeg overhovedet ej har opdaget min passion. Min ven er interesseret i joller, & for hvilken smart påhængsmotor, som er kommet hjem til hans butik. Jeg er tværtimod ej vild af begejstring over, om en påhængsmotor er af en ny model eller gammel. Min mand formidler jævnligt skrøner vedr. den og den påhængsmotor, og jeg kan mærke, at han er fascineret af det pågældende emne. & som en afsluttende bemærkning må det være det mest væsentligste når det vedrører livet: at blive klar over, hvad du ikke kan leve uden, og dernæst gå målrettet efter, at du har muligheden for at beskæftige dig med det hele livet igennem. Langt de fleste tror i hvert fald, at glæden kommer frem, så snart man følger de just nævnte fidusser…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.