Datende mig har høre vedr. trykluftdyse, kontraventiler, spray dyser og hydraulisk forstøverdyse

En totalt girly gil vil jeg ikke tænke, at jeg er som, men på den anden side ved jeg sandelig ikk en skid om industriting som trykluftdyse, kontraventiler, hydraulisk forstøverdyse og spray dyser. Men den viden besidder dyren jeg dater. Ham daten arbejder med trykluftdyse, kontraventiler, hydraulisk forstøverdyse og spray dyser og da vi var ude i onsdags, og jeg spurgte ind til hans beskæftigelse, der fortalte han. Undertegnede fatter virkelig ikke så meget og havde lidt bøvl med at ævle med. Har nogle af jer læsere også været på stævnemøde, hvor ham fyren ganske enkelt plaprer i lang tid om et emne, du ikke ved noget omkring?

Undertegnedes interesse er altså ik inden for hydraulisk forstøverdyse, spray dyser, trykluftdyse og kontraventiler. Men fyren virkede virkelig behagelig og sød og som én som lader til at være ambitiøs og brænder for sit beskæftigelse. Så undertegnede vurderer egentligt, at ham manden syner forjættende. Han samtalte bestemt også om andet end spray dyser, kontraventiler, trykluftdyse og hydraulisk forstøverdyse og ham fyren var sgu ganske charmerende. Han spurgte selvfølgelig også fint ind til mig og mine interesser.

Tjaeh .. synes I læsere at jeg burde date at se noget kærestepotentiale i én, der beskæftiger sig med trykluftdyse, spray dyser, hydraulisk forstøverdyse og kontraventiler? Undertegnede havde egentligt generelt ment, at det er styrtende presserende at kiunne forstå ens partners beskæftigelse, så det kan vendes medmanden. Men det batter kanske ik’ det helt vilde, at undertegnede ikk har begreb om noget som helst om hydraulisk forstøverdyse, spray dyser, kontraventiler og trykluftdyse og heller ikk drømmer om at at lære at tale med om emnet. Så fremt jeg og fyren i det mindste evner at tale om ærgerligt regnskaber, lange vagter og dejligt kollegaskab, hvorfor fyren og jeg vel sagtens kunne fremstøve noget til fælles, regner jeg med.

Jeg giver ham sgu et forsøg mere. Jeg er optimistisk

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.