Brug for hjælp ved køb af håndpumpe, dieseltank eller benzinpumpe?

Ny håndpumpe?

Brug for en håndpumpe til diesel, petroleum, smørreolie mm. Du kan ekselpemvis finde pumper, der er beregnet til olie, kølervæske, benzin, diesel og smøreolie. De kan skaffes, så de svarer til forskellige størrelser tromler. De kommer med og uden slange og giver forskellige liter i minuttet. Ring til en god forhandler, hvis du er i tvivl om, hvilken håndpumpe du præcist skal bruge. Ved behov, kan du bla vælge en håndpumpe, der kan fastskrues direkte på olietønden. Du kan også anvende en håndpumpe, når du fylder benzin på din morotbåd og gerne vil undgå at løfte på 30 liters dunke og slippe for at hælde en ekstra liter ud over det hele, fordi du ikke kan nå at registrere, når tanken er fyldt. Du slipper desuden for el og gnister, når du bruger en håndpumpe. Når jeg står med brændstof skal jeg ikke have noget at gøre med brændstof!

Ny dieseltank

Du kan nok opstøve en dieseltank, som dækker alle dine behov, hvis du køber den fra ny. De kan anskaffes i mange størrelser og farver og i både stål og plast. Tænk endelig over at købe en dieseltank i plast. Desuden ruster den ikke, og så danner den slet ikke så meget kondens i tanken. Den vejer kun lidt og derfor lettere at flytte rundt.

Brug for en ny benzinpumpe til din bil?

En benzinpumpe sidder i din bil, og du benytter den til at tanke bilen med. Vil du skaffe dig en benzinpumpe, kan du finde dem i uande modeller og også i en universalmodel. Du spørger måske dig selv, hvad en ny benzinpumpe skal gøre godt for. Jo, den giver bla. bilen langt flere hestekræfter. Se, det er jo ikke det værste. Køber du online, er der i øvrigt mange penge at betale mindre.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.