Børnetøj til billige priser

P.T. er situationen på denne måde; undertegnede er så gravid, at jeg er ved at springes og helt oppe at køre over sødt børnetøj {http://www.raskerollinger.dk/shop/frontpage.html}.

Ikke kun jeg, men min mand er selvfølgelig også virkelig opstemt. I tre måneder havde vi prøvet at blive gravide, og så en dag skete det endelig. Jeg blev scannet her forleden, og vi skal have en lille pige. Det var egentlig også mit gæt. I overmorgen skal vi ud at se på børnetøj og en masse andre ting til vores lille pige, så vi er forberedte, når hun fødes. Hun skal bare forkæles med meget børnetøj, der er yndigt.

Min mening er, at alt børnetøj er sødt! Faktisk er jeg en smule bange for, at jeg kommer til at købe for meget tøj. Min mand ville blive ret rasende over det, fordi vi kun har sparet et eksakt beløb sammen til køb af babyting. Til trods for det, mener jeg, at han selv køber for mange skjorter, og det er ikke nødvendigt, fordi de alle sammen ligner hinanden. Børnetøj er en hel del mere vigtige end hans skjorter, da barnet jo hurtigt kommer til at vokse ud af de mindste bodystockings og behøver flere styks.

Dette har andre mødre garanteret også oplevet: I torsdags kom min mor forbi og gav mig en hel del af mig og min søsters ældgamle børnetøj, men det vil jeg bestemt ikke have, min lille pige skal eje. Hun behøver nyt børnetøj, og jeg glæder mig til at købe det. Det gør min mand til gengæld ikke. Han gider absolut ikke med ud at købe det, derfor har jeg sat ham til at købe mange andre ting end børnetøj som eksempelvis en vugge, bleer og sutter. Sådan noget er ting, man SKAL eje – 2.pladsen går så til børnetøjet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.