Book standup, book livemusik eller book underholdning – Kontakt til bookingbureau inden den kommende fest

For nogen uger siden valgte jeg at være en del af udvalget for fest for den kommende fest på mit job. Derefter havde jeg fået ansvarlighed omkring at kontakte et bookingbureau der kan fremfinde noget, der kan opmuntre kollegerne når vi når til aftentiden. Vi spiller boldspil hen over dagtimerne, men senere på aftenen står den på ”book underholdning” af af sjov og spas ved et bookingbureau. Den beslutning er ik nem.

Når det gælder book underholdning, så spørger alle personer i udvalget. Nogle siger book standup og andre vælger book livemusik. Jeg har bedt folk afstemme omkring book livemusik eller book standup og I har sikkert gættet det. I festudvalget er vi 9 og rigtignok om ikke der er ens stemmetal på book livemusik og book standup. Så jeg er nødt til at vælge egenhændigt når jeg skal tage kontakt til det bookingbureau, jeg vælger.

Gudskelov er der ikk medarbejder, der afviser at jeg må beslutte book underholdning. Sandsynligvis kommer det an på, hvilke tilbud det her bookingbureau oplyser som at der er tilgængelig. Selvfølgelig tillige hvad det koster med book underholdning af standup versus livemusik.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.