Bloggeren her må på musikefterskole efter sommerferien og jeg glæder mig ordentigt meget til efterskole sang & efterskole drama

Denne unge dames kommende 8 måneder bliver virkelig det fedeste nogensinde, hvilket skyldes at undertegnede starter på efterskole. Sang plus drama/teater er undertegnede virkelig interesseret i, så jeg googler i de her dage efter et stk awesome musikefterskole tæt på Skjern eller Herning. Så bliver der ikke alt for langt hjem igen i weekenden.

Bloggertøsen her læste i dag 4 chats skrevet af tøzer, som de sidste år har været på en efterskole. Drama-linjer synes moi ikke der er særligt mange bloggere, som skriver om, men musikefterskole søgte jeg lidt omkring. Søger undertegnede efter efterskole drama finder jeg endvidere to-tre fucked up skægge beretninger fra efterskole drama – I ved efterskole drama, hvor nogle af tøserne skaber rivaliserende grupperinger der har konflikter. Gudskelov skriver størstedelen af pigerne om tilvætelsen på musikefterskole eller sådanne efterskoler med masser af nye venner og cool aktiviteter og fag.

Frøken Gaga her elsker at spille musik og optræde, og selvfølgelig må jeg hen på en musikefterskole og skabe fokus på efterskole sang og teater. Det bliver mega cool. Nu vel travle her skal søge fremadrettet efterskole sang, musikefterskole og efterskole drama og fremfindedet Google foreslår af musikefterskoler. Ønsk mig held og lykke.

Trist nok er der ikke andre af mine veninder, der er parate til musikefterskole der sætter fokus på efterskole drama og efterskole sang. Anna kan ikke fordrage at træffe ukendte personer, og derfor gider hun naturligvis ikke af sted på efterskole. Og Emilia er plattet med sport og heste og vil derfor ikke på musikefterskole men vil i stedet på en efterskole med heste. Så jeg skal begynde helt alene. Gisp.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.