Bilen fik et stenslag i forruden

Jeg kørte på gaden forleden dag, og uforudset var der et stenslag » http://autoruder.dk/reparation-af-stenslag/, på min forrude (http://autoruder.dk/reparation-eller-ny-forrude/). Jeg blev temmelig ærgerlig, da jeg i forvejen just har haft min bil på værksted, og igen skal det ske. Dog varer det gudskelov ikke ret længe, kun omkring en halv time. Samtidig mener jeg, at jeg har en bilforsikring, som inkluderer glasskader, men jeg er i tvivl, så jeg skal lige have spurgt min fyr. Under alle omstændigheder vil det sige, at reparationen af det førnævnte stenslag i bilens forrude bliver omkostningsfrit, medmindre at vi skal betale et beløb for selvrisikoen til forsikringen. Gad vide, om stenslaget egentlig nødvendiggør udskiftning af hele bilruden, det er nemlig et temmelig stort stenslag. En udskiftning håber jeg ikke på, fordi det antageligvis kommer til at vare endnu længere tid, og det bliver også mere dyrt for os, hvis vi altså selv skal betale. Jeg synes faktisk, at bilens forrude generelt nemt får stenslag. Er der forskel på forrude kvalitet? Jeg har ikke så meget styr på det med biler, har I formentlig allerede fornemmet, men biler er jo også mest mænds interesse og ikke kvinders. Jeg går blot op i, om min bil er flot.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.