At vælge makuleringsmaskine og om frankering post, at håndtere pakkevægt og portotakster

Et nyt job som piccoline er landet hos mig. Jeg begyndte for nogle dage siden og er i gang med at få styr på bl.a. at omstille husets telefoner og så firmaets pakkevægt, som angiver de forskellige portotakster plus frankerings post. Et styks ny makuleringsmaskine skal piccolinen her desuden få anskaffet til huset snart.

Den slags makuleringsmaskine Sådan noget frankering post havde jeg ikke tillagt større ideer før jeg startede arbejdet. I hvert fald ikk’ ved at anvende en ferm pakkevægt, der forårsager kontrol over de skiftende portotakster. Meget cool. Brug af makuleringsmaskine kendte jeg heller ikke før jeg startede i det nye job, men huset har opgaver med fortrolige informationer, og hvorfor et styks makuleringsmaskine er vigtig har jeg lært.

Jeg har faktisk bare brugt et stk vægt til bagning som pakkevægt, når jeg ville have styr på portotakster hvis jeg skulle returnere tøj og makeup tilbage til online shoppen. Før mit nye job vidste jeg ik’, hvordan virksomheders frankering post ved benyttelse af et styk pakkevægt tilbyder mere beskedne portotakster. Jeg forventede, erhvervslivet skulle bekoste akurat så voldsomme portotakster som jeg som privatperson gør, når julekortene skal sendes personligt. Så undertegnede er allerede blevet mere oplyst hen over bare fem dages job. Jeg lærer ord som makuleringsmaskine og skal varetage mine kollegers ud- og indgående forsendelser. Andre opgaver bliver at klare telefonopkald og få dem stillet rigtigt til husets diverse ansatte.

Gøremålene for de næste dage går ud på den nye makuleringsmaskine & at forstå det meste inden for frankering post me dertil hørende pakkevægt samt virksomheds portotakster. En bitte daglige opgave bliver at hente mad til afdelingslederne. Jeg synes det er temmelig krævende at opstarte på som kontorbud nu hvor jeg lige er kommet hjem fra seks måneder i Asien, men det er dejligt at komme i gang med noget nyt og indkassere nogle penge at komme i gang igen og indkassere lidt løn nu hvor jeg har været 11 uger med frivilligt arbejde i Asien, selvom det også er strengt at komme i gang igen med arbejde. Mandag bliver der bestilt husets nye makuleringsmaskine og hen over resten af ugen skal jeg nok få nok skal få lært om pakkevægt, frankering post samt portotakster for virksomheder. Godt for CVet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.