Angående skyggesider ved træ pallerammer og europaller samt alternativt vælge plastpaller

Jeg anvender som alle andre pallerammer og europaller til at frembringe en udendørs siddeplads, en seng eller måske et højbed. De her pallerammer og europaller er easy-peasy at kreere småborde, sofaer eller et tv-møbel ud af.

I høj grad vil jeg I benytter plastpaller {www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastpaller.aspx} hvis I vil tilrettelægge grøntsagsbede. Det er ikke altid til at vide, hvilke materialer pallerammer og europaller i træ blev imprægneret med, og deraf er dine lækre øko krydderurter, grøntsager og jordbær pludselig ik så lækre og øko igen. Surt show.

Træ pallerammer og europaller er så mest søde. Men hold øje med, at træ europaller gerne er behandlet med kemi. Med plastpaller undgår du, at de nye europaller og pallerammer afstår måske sundhedsskadelige stoffer hjemme hos dig.

Prøv endelig kræfter med at benytte europaller, plastpaller og pallerammer. Men overvej lige, ikk at gå efter imprægnerede europaller, hvis du planlægger at anvende pallerne som bed til grøntsager eller tage dem indendørs. Plastpaller er langt bedre til de planer. Europaller og pallerammer der hedder EUR er ikke behandlede, så dem kan du gå efter, hvis du hælder til træ i stedet for plastpaller. Sådan gjorde jeg selv…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.