Alle elever blev fit for fight grundet efterskole motion.

Mit år på efterskole » http://www.kongenshusefterskole.dk/, var dét aller bedste år i mit liv… Samtlige af mine efterskolekammerater vil således foreslå et efterskole ophold til alle, der skulle være interesseret. Jeg tilbragte et herligt ophold på efterskole, hvor jeg forstørrede min horisont. Det er kammerater, som jeg til denne dato stadig tager ud at spise med, flere gange om året. Det er perleveninder, som jeg ik ville være i stand til at klare mig uden. Udover nye perlevenner fik jeg også forhøjet min stolthed over mig selv igennem mit efterskole ophold. Dét skyldtes al den efterskole motion , http://www.kongenshusefterskole.dk/fag/liniefag/kost-a-motion.html, , jeg deltog i! Hver tirsdag var der for samtlige elever på skolen tilrettelagt en eller anden bestemt form for efterskole motion, og det var skønt! I de ikke så kolde dage foregik det udendørs, og det resulterede i, at efterskoleeleverne samtidig med sports-delen, fik mere end rigeligt med livsgørende luft. Min efterskole havde interesse i at offerere en fornem efterskole kost og motion var der som just beskrevet også masser af. Eleverne skønnede på opholdet på efterskole på grund af al den efterskole motion, de havde planlagt. Jeg kom i fantastisk form, & dén har fulgt mig også som ældre. Hvilket bestemt har betydet, at jeg føler mig stærkere som person.

Utallige unge i teenage-alderen ville få gavn af at spendere et år på efterskole, & dét er ikke spor mærkeligt. Absolut ikke, hvis man ikke er kyndig til motion, kan efterskole motion være en stille og rolig begyndelse. Der eksisterer muligvis nok tanker om, at efterskole kost og motion hyppigt ikke prioriteres, men dét er ej hvad jeg har oplevet. Langt de fleste folk deler den anskuelse, at hver og en efterskole efterstræber det allerskønneste for efterskolens egne. Derfor er forstanderne ofte temmelig påpasselige med at tilbyde både vegetarisk efterskole kost og motion, hvor alle kan participere. Så min appel til alle unge teenagere derude på internettet er; gør det! Spring ud i det, & ta et ophold på efterskole, det vil absolut ingen mennesker på ingen måde komme til at angre! Jeg kender absolut ingen, som ik har haft et udbytterigt år på efterskole!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.