Af sted på højskole til sommer – dermed står valget ml højskole journalistik og højskole musik

Jeg afslutter 3g og dermed gym i maj & vil derefter ret gerne på højskoleophold på en rigtig god højskole » http://odderhojskole.dk/,. Journalistik plus højskole kunst er fag jeg interesserer mig for, og moi tænker på hvorvidt højskole kunst og højskole journalistik vil være en af de mulige veje undertegnede skal vælge, på det tidspunkt, hvor undertegende må beslutte mig for, hvad undertegende vil studere igen. Tillige har musiker-jeg spillet musik længe – også højskole musik som er velegnet til fællessang og samspil. Min veninde Katja har lige været af sted på et stk specifik højskole musik-linje, men det er sådan at jeg helst vil på et højskoleopholdindeholdende mange retninger man kan gå på. Mon I kender denne type højskole? Journalistik eller højskole musik-linjesom I ikke mindst vil anbefale?

Noget helt andet er, hvordan undervisningsniveauet er på en højskole. Journalistik er vel meget forskelligt, alt efter hvorvidt man er 24 ligesom jeg eller snarede er tredive og bare søger lidt adspredelse fra arbejdet. Puha jeg går nu ud fra at jeg ikke spilder min tid på en højskole. Kunst er jeg interesseret i. Om undervisningen bare vil tilbyde en historiegennemgang eller hvorvidt mit kreative jeg vil komme til at blive udfordret og selv kan teste egne muligheder af med højskole kunst .

Nu søger jeg i hvert fald på internettet på i timevis om højskole journalist » http://odderhojskole.dk/lange-kurser/verdensborgerskolen/journalistik/, og højskole journalistik og højskole kunst. Højskole sport » http://odderhojskole.dk/lange-kurser/sport-fitness/om-sport-fitness/, dropper jeg bare med det samme hihi. Desuden medbringer jeg også søgeordet højskole musik for at fundere over, om mulighederne for at finde mig et højskoleophold med kor og samspil og noget højskole musik. Det ville være så dejligt.

Søger jeg på ord som højskole journalist og højskole kunst finder jeg tre-fire positive steder her i omegnen af Juelsminde, uden at det er lige i nægheden af mine forældre. Godt nok er undertegnede til højskole kunst og højskole musik og fællesskab, men forældrene må altså holde sig på afstand og maksimalt nøjes med at invitere sig selv fobi ved udstillinger og koncertaftener og vurdere mit højskole musik og højskole kunst .

Min storebror spørger undertegnede ik’ lige tips fra, på trods af at broder min lige har været afsted på højskole. Sport er Henriks et og alt, så det var naturligvis en højskole sport-linje drengen valgte, dengang han tog sit valg af højskole. Journalist skal han sandelig ik’ blive, så dårligt som han staver hehe. Storebror er ganske enkelt ikke til højskole journalistik, højskole kunst eller højskole musik.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.