Af hvilken grund er fifty shades ”talked about” som aldrig tidligere…

Sex er hot, og man kan optjene dollars på det! Det er et skønt ordheld, & det har stadig en sandhed i sig. Det er i hvert fald hvad, jeg sætter min lid til. & jeg har påtænkt at finde ud af, om dette ordheld virkelig taler sandfærdigt… Jeg overvejer at iværksætte min egen lille biks. Til at starte med har jeg i sinde at opstarte en net forretning. Hvis det starter helt igennem godt, kunne jeg rigtig godt have lysten til at slå dørene op til en fysisk strøgbutik. Butikken skal tilbyde fleshlight » www.amoro.dk/shop/fleshlight-1210c1.html,, fifty shades » www.amoro.dk/shop/fifty-shades-of-1097c1.html, novellen, samt et kondom » www.amoro.dk/shop/kondomer-947c1.html, til dem, der har brug for det. Fifty shades har i gennem lang tid været virkelig promoveret, & har fået foræret ovenud meget plads i samtlige medier. Samtlige kvinder kender til fifty shades… Og jeg håber på, at dét betyder, at jeg kan lokke en hel masse personer, som er fascineret af fifty shades! For evt. er de så interesserede i andre ting også, som f.eks. fleshlight eller et smart kondom! Mit allerstørste håb er jo i realiteten bare, at køberne bruger nogle gysser!

Dét at starte min egen forretning er en drøm, der virkeliggøres. At det så lige endte med en gesjæft, som sælger fleshlight, fifty shades eller et slidstærkt kondom, vil jeg uden tvivl karakterisere som en tilfældighed. Men ik desto mindre er det sådan mit liv er for øjeblikket. Jeg har ik nogen forhåbninger om at tjene virkelig mange knaster på at sælge fleshlight, fifty shades eller et kondom hist og her. Jeg ved, at også denne afkrog af markedet er hårdt presset. Men det er bestemt heller ikke det vigtigste at blive klodens mest velhavende. For mig som person er det mest essentielle det skønne i livet som forretningsmand. Det mest interessante for mig lægger i at begynde noget fra bunden. Det er det, jeg er dybt opslugt af nu, hvor jeg er i gang med at beslutte mig for, om biksens generelle sortiment skal bestå af fleshlight, fifty shades, eller et kondom til den bevidste køber. Der er ovenud mange afgørelser, som skal træffes. Og også virkelig mange andre opgaver, men jeg elsker det!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.