Ægtefællens og min skønne datter skal forsøge sig med efterskole dans…

Det næstkommende år bliver svært – min søde datter tager på efterskole! Hendes efterskole-ophold er noget hun har tænkt på i virkelig lang tid!! Men sagerne forholder sig sådan, at jeg også tror, at et års efterskoleophold er en formidabel idé! Min datter har beklagelivis været fanget i en folkeskole-klasse, hvor der har udspillet sig rigtig meget ondsindet mobning. Det er ej udelukkende vores super kloge datter, at det er henvendt mod, men alt det mobberi har skabt en dårlig stemning og omgangstone… & jeg 100 procent sikker på, at det er super duper godt, at hun kommer væk fra sådan et miljø. Hun ønsker at tilmeldes en efterskole sjælland. Dét har hun besluttet, fordi at det er et lille stykke væk fra os – hendes forældre!! Men samtidig ikke´ så langt væk, at det tager evigheder at tage hjem på weekend-besøg. Hun går kolossalt meget op i funktionel dans, så vi leder efter en skole, hvor de tilbyder efterskole dans! Hun har danset meget siden hun var en lille rolling, og har tilmed altid holdt af at være på! Af den grund vil hun også gerne opspore en efterskole, hvor mulighederne er der for, at man kan spille efterskole teater

Jeg har den overbevisning, at det er virkelig fantastisk for vores datter, at hun ska’ på en efterskole sjælland. Men på samme tid må jeg alligevel også slå fast, at det bliver enormt trist, at hun for et stykke tid flytter hjemmefra… Jeg forstiller mig absolut, at det skyldes, at hun er den første rolling, der forlader skuden!!! Heldigvis har vi stadig fem hjemme hos os, vi ka tage om! Jeg er overhovedet ik usikker på, at vores datter kommer til at blive super begejstret for at ku udfolde sig med både efterskole dans & efterskole teater… Så selvfølgelig ska hun tage på dét efterskole-ophold, også til trods for, at hendes MOR har lidt/meget svært ved at gi slip…! Jeg var faktisk selv på en efterskole sjælland, så jeg ved helt klart, hvor skønt sådan et efterskole ophold kan være. Jeg havde en fortrinlig tid på efterskole, og dét skal hun naturligvis også have! Det er et utroligt personlighedsudviklende år, som hun helt bestemt vil blive overdrevent glad for!!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.