Adskillige folk taler om de anvendelige frankeringsmaskiner, & nu ønsker jeg at følge efter…

Det er sikkert og vist, at det følgende ik vil optage Jer! Der følger nu, hvad nogle mennesker evt. ville betegne som et lille smule kedeligt blog indlæg vedrørende frankeringsmaskiner! Men hvorom alting er, er sagen den, at jeg sammen med mine ansatte har indset, hvor moderne en såkaldt frankeringsmaskine , danastar.dk/produktkategori/frankeringsmaskiner, er! & jeg har just nu besluttet, at jeg må spendere en vis mængde penge på en frankeringsmaskine til kontoret. For præcis 9 måneder siden etablerede jeg min egen gesjæft, og gesjæften har stille og roligt tjent nogen penge ind. Det just beskrevne har den betydning, at vi i dag fremsender en stor mængde mere post end forretningen gjorde i begyndelsen. Jeg har erfaret, at man med assistance fra en frankeringsmaskine kan spare ekstrem mange timer. Især i mit nyligt etablerede firma, hvor vi stadig kun er få ansatte, vil det være brugbart med en frankeringsmaskine, af den årsag, at vi allerede har meget travlt. Og så virker det jo meget dumt at spendere værdifuld tid på at klistre frimærker på breve! Så vi er alle sammen enige om at købe en frankeringsmaskine…

Men det vanskelige spørgsmål lyder, hvilken frankeringsmaskine, gesjæften skal købe. Jeg har forsøgt at danne mig klarhed over markedet, men jeg har bestemt ej taget et valg. Jeg håber inderligt, at I formår at hjælpe mig med at afgøre, hvilken frankeringsmaskine, som bedst vil kunne hjælpe os. Der findes både danske & tyske forhandlere af frankeringsmaskiner, & jeg er ikke i stand til at vurdere, hvorhenne det ville være mest kløgtigt at gå til. On top of my head ville jeg ligge mine moneter hos en hjemlig forhandler, fordi det så vil være nemmere at tale sammen, såfremt jeg oplever repareringer. Men på samme tid oplever jeg, at de ikke-danske sælgere af frankeringsmaskiner koster mindre penge end de hjemlige virksomheder. & som just formidlet, er jeg selvstændig med en nyetableret virksomhed, der præcist lige kører rundt. Så af den årsag er det afgørende, at jeg finder frem til en frankeringsmaskine til en formidabel pris. Men naturligvis spiller kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Så jeg beder til, med Jeres hjælp, at formå at kunne identificere en frankeringsmaskine, som opfylder begge krav.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.